Corporația FIVB și Mikasa au dezvăluit designul noii mingi V200W

Home » Blog » Corporația FIVB și Mikasa au dezvăluit designul noii mingi V200W
19 APR 2019

Corporația FIVB și Mikasa au dezvăluit designul noii mingi "V200W" într-o ceremonie specială, în cadrul celei de-a 36-a ediție a FIVB World Congresul din Cancun, Mexic.
 

Modelul V200W are un design aerodinamic perfect echilibrat, cu 18 panouri, care îmbunătățește mișcarea mingii și oferă jucătorilor un control mai bun. Cu o vizibilitate sporită, noua minge va optimiza calitatea jocului și va maximiza dinamismul pe teren.
 

Suprafața de microfibră stabilizează traiectoria de zbor a mingii și creează un control suplimentar, în timp ce funcționalitatea anti-transpirație "Nano Balloon Silica" împiedică suprafața mingii să devină alunecoasă în timpul jocului intens.
 

V200W va debuta la Cupa Mondială de Volei FIVB din 2019 și va înlocui MVA200, care a fost folosită pentru prima dată la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.
 

În urma anunțului, președintele FIVB Dr. Ary S. Graça F a spus:
 

"Mikasa a furnizat echipament pentru FIVB chiar de cand volleyballul a fost pentru prima oară inclus în programul olimpic, la primele Jocuri Olimpice din Tokio în 1964, iar V200W va fi noua minge oficială FIVB. "Mikasa împărtășește viziunea FIVB asupra inovației sportive și cred că relația noastră va crește din ce in ce mai mult.“
 

Președintele Mikasa, Yuji Saeki, a declarat:
 

"Parteneriatul nostru cu FIVB a format o relație fundamentală pentru organizația noastră de mulți ani și sunt încântat să lansez V200W, care va fi văzut și utilizat în întreaga lume. "Sper că FIVB și Mikasa vor împărți mult mai multe momente acesta".

 

BRANDURI
  • HUCK
    LISKI
    WILSON
    ADIDAS
    POLAR
    MIZUNO
  • MIKASA
    ASICS
    FOX 40
    RHYNO
    ZIENER
    TRX
BLOG
19/APR
Corporația FIVB și Mikasa au dezvăluit designul noii mingi V200W
PRODUSE
TEL. CONTACT:
+4 (0732) 030 211
E-MAIL:
outlet.sport@hotmail.com
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
NEWSLETTER