Cum comand?

Home » Cum comand?
Magazin Online
Suport clienti

Cum comand?

 

- Pentru a plasa o comanda pe site-ul nostru va puteti crea un cont de client, dar puteti opta si pentru plasarea comenzii fara sa va inregistrati un cont. Contul va ajuta sa aveti acces permanent la statusul si istoricul comenzilor dumneavoastra.

 

- Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs, faceti click pe simbolul ‘’adauga in cos’’ . Produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi.

 

- Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe ‘’cosul meu’’

 

Alegerea metodei de livrare si completarea datelor.

 

- Pentru finalizarea comenzii completati corect datele de facturare si de livrare si selectati modalitatea de plata. Este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile site-ului inaintea de plasarea comenzii. Pentru a plasa comanda, apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA.

 

Care sunt urmatorii pasi?

 

- Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii care contine numarul comenzii precum si detaliile privitoare la produsele comandate, disponibilitatea acestora si valoarea totala de plata.

 

- Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in contul Utilizatorului, in cazul in care Utilizatorul notificat nu doreste un alt produs.

BRANDURI
 • TRX
  POLAR
  LISKI
  FOX 40
  ADIDAS
  WILSON
 • ASICS
  ZIENER
  HUCK
  MIZUNO
  RHYNO
  MIKASA
BLOG
19/APR
Corporația FIVB și Mikasa au dezvăluit designul noii mingi V200W
PRODUSE
TEL. CONTACT:
+4 (0732) 030 211
E-MAIL:
outlet.sport@hotmail.com
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
NEWSLETTER