Politica de retur

Home » Politica de retur
Magazin Online
Suport clienti

Returnarea produselor si returnarea contravalorii produselor 

 

- Daca sunteti nemultumit(a) de produsul primit, OutletSport va permite sa il returnati in termen de 30 zile lucratoare de la data primirii produsului, cu respectarea conditiilor de retur.

 

- Legislatia romana in domeniu prevede urmatoarele: ,,consumatorul, persoana fizica, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.). ,,CLIENTI” sau ,,consumatori" sunt doar PERSOANELE FIZICE. CLIENTII cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

 

- In cazul returnarii produselor, CLIENTULUI i se returneza contravaloarea produselor comandate ( in cont bancar ) , cheltuiela transportului produsului returnat revenindu-i CLIENTULUI. Returul se face doar prin curier. 

 

- Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite. Ambalati corespunzator produsul pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur si prezinta urme de deteriorare din cauza ambalarii necorespunzatoare, nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

 

- NU se accepta returul produselor care: ( au fost desigilate/testate/utilizate/nu insotesc documentele ce dovedesc achizitia/au ambalajele deteriorate ) In cazul in care nu sunt respectate conditiile de retur, nu vom accepta restituirea banilor.

 

- Pentru notificari ale intentiei de retur si orice alte intrebari, contactati-ne la adresa: outlet.sport@hotmail.com

 

BRANDURI
 • MIZUNO
  POLAR
  LISKI
  RHYNO
  MIKASA
  FOX 40
 • ADIDAS
  ASICS
  WILSON
  TRX
  HUCK
  ZIENER
BLOG
19/APR
Corporația FIVB și Mikasa au dezvăluit designul noii mingi V200W
PRODUSE
TEL. CONTACT:
+4 (0732) 030 211
E-MAIL:
outlet.sport@hotmail.com
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
NEWSLETTER